2221028610 6932244163, 6977609169, 6077636072 Χαλκίδα, Εύβοιας
hero image
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΦ | Φώτης Πέτρου & Υιός - Χωματουργικές Εργασίες Χαλκίδα Εύβοια


Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η εταιρεία μας “ΠΦ | Φώτης Πέτρου & Υιός” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, είναι στην διάθεσή σας για να υλοποιήσει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε στην Εύβοια και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, σεβασμό προς το περιβάλλον και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτωντας σύγχρονα μηχανήματα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές. 
 
 
 
 
   
     
     
    Εκσκαφές παντός τύπου  
    Εκβραχισμούς σε οποιοδήποτε έδαφος  
    Κατεδαφίσεις για οποιαδήποτε περίπτωση  
    Αποκομιδή μπαζών & μεταφορά τους σε μονάδες ανακύκλωσης  
    Διαμορφώσεις χώρων  
    Διαμορφώσεις περιβάλλοντων χώρων (εργοστασίων, βιοτεχνιών κ.α.)  
    Κατασκευή υπόβασης γηπέδων με σκοπό την τοποθέτηση φυσικού ή τεχνητού (πλαστικού) χόρτου  
    Πώληση υλικών οικοδομών  
    Πώληση χώματος για κήπους  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣΗ εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εμπειρία ετών στις χωματουργικές εργασίες και η πιστή τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων σας εγγυώνται υπεύθυνα αποτελέσματα, συνέπεια και αξιοπιστία στη συνεργασία μας.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, αλλά και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, δεν παύουμε ποτέ να επενδύουμε σε κατάλληλο εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.
 
     
   
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.