2221028610 6932244163, 6977609169, 6077636072 Χαλκίδα, Εύβοιας
hero image
 
     
     
  ΠΦ | Φώτης Πέτρου & Υιός
Χωματουργικές Εργασίες Χαλκίδα Εύβοια


Η εταιρεία μας “ΠΦ | Φώτης Πέτρου & Υιός”  η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, πρωτοστατεί στο χώρο των χωματουργικών εργασιών για περισσότερα από 60 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. 

Με επικεφαλής τον Κο Φώτη Πέτρου, η εταιρεία μας, βασίζεται στο τρίπτυχο: εξυπηρέτηση, συνέπεια και απόδοση όσον αφορά κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αλλά και την επιτυχή διεκπεραίωση εκατοντάδων έργων σε όλη την Εύβοια, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για χωματουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, άμεσα, στις απαιτήσεις των πελατών μας, αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες όλων των ειδών, στο πεδίο των κατασκευών, της οδοποιίας, αλλά και της συντήρησης έργων.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στην Χαλκίδα, την Εύβοια και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
 
 
    Εκσκαφές με εκβραχισμούς, μπαζώματα και τελικές διαμορφώσεις για τη κατασκευή του ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.  
    Εκσκαφές και εξυγίανση εδάφους με λιθοριπή για τη κατασκευή ΝΕΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ στο εργοστάσιο ΛΑΡΚΟ Γ.Μ.Μ.Α.Ε. στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.  
    Εκσκαφές με εκβραχισμούς, μπαζώματα και τελικές διαμορφώσεις για τη κατασκευή ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ στο νομό Αργολίδας.  
    Εκσκαφές, εξυγίανση εδάφους με λιθοριπή, μπαζώματα και τελικές διαμορφώσεις για τη κατασκευή ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στη Χαλκίδα.  
    Κατεδάφιση ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ στο εργοστάσιο ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ στη Χαλκίδα.  
    Εκσκαφές με εκβραχισμούς, μπαζώματα και διαμορφώσεις για τη δημιουργία ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ στην Αμάρυνθο και στους Ζάρακες Ευβοίας καθώς και στη Θίσβη Βοιωτίας.  
    Εκσκαφές με εκβραχισμούς, μπαζώματα και τελικές διαμορφώσεις για τους ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ στη Νέα Αρτάκη και στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας.  
    Εκσκαφές με εκβραχισμούς, μπαζώματα και τελικές διαμορφώσεις για τη κατασκευή ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ στη Χαλκίδα.  
    Eκσκαφές και μπαζώματα για τη δημιουργία ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.  
    Συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας και τους Δήμους της Ευβοίας για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών (χιόνια, πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α.).  
 
 
 
 
 

 


 

 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η εδραίωση της εταιρείας ως ηγετική στους τομείς που δραστηριοποιείται συνώνυμη της εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ των συνεργατών και πελατών μας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Η ευχή μας είναι να μπορέσουμε και έμπρακτα να σας αποδείξουμε τα όσα αναφέρουμε και πράττουμε μέσα από την συνεργασία μας.
 
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.